Beställ hem Catering

Hej min fina läsare och välkomna tillbaka till ett nytt inlägg! Idag tänket jag skriva lite om helgens festligheter, och framför allt rekommendera ett företag som har varit till stor hjälp. Företaget heter Kockar Hemma och är verkligen det perfekta företaget att anlita när det kommer till festligheter. Vi firade i helgen min son som fyllt år och bjöd hela släkten och även familjevänner. Kort och gott var det en hel del gäster. Detta är någonting som hela familjen har sett fram emot, men som jag känt ska komma bli ett stressmoment med tanke på all mat som skulle behöva lagas till alla gäster. Jag fick då ett tips av en mamma till en pojke i min sons klass, som hade anlitat Kockar Hemma under en tillställning de hade haft hemma under sommaren. Hon berättade att detta hade blivit mycket uppskattat för alla på festen och att de kunde fokusera på att umgås istället för att behöva lägga sitt fokus på att laga mat.

Även jag valde nu då alltså att vända mig till Kockar Hemma, som smidigt och enkelt kom hem till oss och lagade maten till kalaset. Detta var verkligen någonting som underlättade något enormt, framför allt för mig som annars hade stått och lagat maten. Då man kan välja mat efter en meny, kunde vi själva sätta ihop meny med förrätt, huvudrätt och efterrätt till gästerna. Detta var någonting som uppskattades både från mig som slapp laga maten och kunde fokusera på min sons kalas, men även från gästerna som tyckte att maten var fantastiskt god. Detta gav mig tid att umgås med min son, släkten och vänner och även njuta av en god middag lagad åt oss. Detta inlägg är någonting som jag tror ni alla som befinner er i Linköping med omnejd kan ta del av, då jag är övertygad om att detta någon gång har eller kommer vara ett problem för de flesta.