Entreprenad i Karlstad

Hej på er alla fantastiska läsare, välkomna tillbaka till ett nytt inlägg! Sedan jag skrev ett par inlägg i våras angående att jag tycker det har varit svårt att hitta en byggfirma som jag känner att jag kan lita på och vill anställa, har jag fått mycket kommentarer om tips samt frågor om hur det har gått för mig med detta. Jag har faktiskt lyckas hitta en entreprenad som jag verkligen tycker om, nämligen Z Entreprenad & Konsult AB. Z Entreprenad & Konsult AB är ett företag som jag genom en granne hittade, när han fick sin trappa upp till ingången av huset byggd utav detta företag. Jag anställde som ni kanske förstår samma företag som jag idag kan säga att jag är hur nöjd som helst med. Jag har inte gjort några stora projekt än så länge, utan Z Entreprenad & Konsult AB har hjälpt mig med saker som min altan och precis som min granne har jag fått hjälp med min trappa. Jag har länge velat göra om sådana här småsaker hemma hos mig, men det har tyvärr varit lite för stora projekt för mig själv att klara av på egen hand.

Jag har sedan första mötet varit väldigt nöjd, då jag känner att jag har fått ett otroligt varmt och bra bemötande och då jag är väldigt nöjd med både arbetsprocessen och resultatet. Eftersom jag har många läsare som bor i samma område som mig, det vill säga Karlstad, vill jag verkligen tipsa om Z Entreprenad & Konsult AB, ifall det finns några bland mina följare som behöver hjälp med någonting inom entreprenad. Då det självklart är viktigt att som kund känna sig trygg och sedd oavsett vilket typ av företag det än gäller, känner jag verkligen att jag vill dela med mig av denna upplevelse till er läsare.