Hemmakänsla även på restaurangen

Hallå, hallå! Det gläder mig att du har klickat in här på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, eller varför inte fler än så. Hur som helst tänkte jag idag skriva om en restaurang i Ale vid namn Ristorante Da Umberto, vilket är en av mina absoluta favoritrestauranger.

En självklar del med varför jag gillar den här restaurangen så mycket är för att deras mat är riktigt god, det är inte många restauranger som lyckas så bra med maten som de gör. Det spelar ingen roll vilken maträtt man beställer, alla är en fröjd för smaklökarna. Den maten som de serverar är verkligen gjord av kärlek, det märks tydligt när man äter den. Om man bortser från den fantastiska maten är det ändå mitt favoritställe att besöka när jag äter ute. Det grundar sig i att deras service är något utöver det vanliga, det trevliga bemötandet som de har är verkligen speciellt. De ser dig som den du är och de kommer ihåg gäster som återkommer till dem, det gör att man nästan känner sig som hemma när man besöker dem. Att få den hemmakänslan har jag aldrig upplevt någon annanstans, det är något speciellt som de gör för att den känslan ska uppstå. Därför älskar jag att besöka denna restaurang i Ale, alla delar faller på plats så att man får ett trevligt besök. Det är många av mina kompisar och familjemedlemmar som känner likadant efter att jag tagit med dem dit, vilket visar på att det inte endast är jag som känner så starkt för den här restaurangen. Om det skulle vara så att du älskar mat och vill besöka en ny restaurang i Ale tycker jag definitivt att det här är restaurangen du ska besöka.