R&D Flytten AB hjälpte min syster att flytta

God förmiddag på er, det uppskattas att du idag klickat in här för att läsa ett inlägg eller två. Jag tänkte först kort berätta för er vad det här inlägget ska handla om för att sedan gå närmare in på det. Dagens inlägg ska handla om en Flyttfirma i Alingsås som heter R&D Flytten AB som hjälpt mig i samband med en flytt.

Närmare sagt är det här ett företag som framförallt hjälpte min syster när hon skulle flytta, hon anlitade dem men jag var i kontakt med dem också eftersom även jag hjälpte henne att flytta. Eftersom hon inte längre fick bo kvar i sin lägenhet på grund av anledningar jag inte vill nämna var hon tvungen att snabbt hitta en ny lägenhet och hitta en flyttfirma i Alingsås som kunde ge henne kvalitativ hjälp. Hon hade riktig tur och hittade snabbt en lägenhet som passade henne, i samma veva hittade hon även det här företaget som kändes perfekta för jobbet. Jag hjälpte henne att packa ihop hennes grejer för att flyttfirman sen skulle komma och hjälpa oss med transporten av hennes bohag, de hjälpte även till med att bära grejerna till och från flyttbilen. Utan deras hjälp hade flytten blivit mycket svårare, den hade tagit mycket längre tid och det hade blivit krångligt med tanke på att hon har en väldigt liten bil som inte hade fått plats med mer än två flyttlådor åt gången. Jag tycker verkligen att det här är en flyttfirma i Alingsås som alla kan anlita, vare sig man behöver lite eller mycket hjälp. De är väldigt trevliga samtidigt som de utför ett riktigt bra jobb, tillsammans underlättar dessa delar väldigt mycket under en flytt.